Ze trok haar kutlipjes van elkaar

In haar portemonnee in haar tasje had ze altijd een condoom, dus dat zou het probleem ook niet zijn. Ze nam een besluit en liet de pik los. Ze had zin om te neuken. Snel graaide ze in haar tasje, scheurde met trillende vingers het pakje open en haalde het rubber eruit. Ze pakte de pik van de onbekende man aan de andere kant weer beet en schoof het condoom eromheen. Toen draaide ze zich om met haar kont naar de stijve paal uit de muur. Ze zette haar benen uit elkaar, sloeg haar rokjeomhoog over haar billen en met twee handen trok ze haar kutlipjes van elkaar.

Wil jij mij live zien zoals bij islive.nl?

Met haar hete opengesperde neuk gaatje drukte ze zich naar achteren. Haar blote billen raakten de koude wand en toen voelde ze de penis tegen haar gaatje drukken. Ze duwde door naar achteren en toen ging hij in haar. Met haar reet tegen de muur begon ze zichzelf te neuken op de vreemde pik. Ze bereed hem hard en snel, zodat de stijve pik diep in haar brandende kut stootte. Zo heet had haar grotje al tijden niet meer gevoeld!

Heerlijk klaarkomen

Ze neukte en neukte en voelde de pik kloppen in haar binnenste en nog verder groeien. Hij raakte haar g-spot en ze kon een kreetje niet onderdrukken toen ze voelde dat ze klaar ging komen. Haar kut krampte en dat gaf de opgewonden pik in haar de laatste impuls: ze voelde dat hij in haar begon te spuiten. Aan de andere kant hoorde ze een onderdrukte kreun: hij kwam inderdaad ook klaar. Langzaam bewoog ze nog een paar keer op een neer om hem ritmisch leeg te melken. Ze stopte met bewegen en reikte tussen haar gespreide benen door naar de lul die nog in haar kut stak.

Anonieme pik

Ze pakte hem beet om het condoom tegen te houden en liet hem toen uit haar kut glijden. Snel trok ze haar slip op, griste haar tasje van de grond en zo snel ze kon verliet ze het hokje. Eer de man zijn lul weer door het gat teruggetrokken had stond ze weer buiten. Ze liep gauw om het gebouw heen en voegde zich bij haar nietsvermoedende ouders. Ze zei dat ze zich alweer veel beter voelde. Alle mannen die de minuten daarna langsliepen bekeek ze, maar ze wist natuurlijk niet hoe hij eruit zag en andersom ook niet. De anonieme pik die haar zojuist zo heerlijk geneukt had zou dus altijd anoniem blijven.