Ik word geil van het buiten zijn

Ik ben een meisje van negentien en ik hou erg van de natuur. Ik woon in een klein dorpje in Zuid-Limburg en in mijn eentje maak ik vaak lange wandelingen door velden en bossen. Vaak ga ik ook op mijn fiets naar een ander dorp in de buurt om van daaruit mooie plekjes op te zoeken. In de lente en zomer neem ik water en broodjes mee, en nestel ik me met een goed boek ergens onder een oude boom, om dan binnen de kortste keren in slaap te vallen. In de winter maak ik lange tochten en zet ik er flink de pas in om warm te blijven.

De herfst is mijn favoriete jaargetijde voor webcamsex, maar dan ook echt webcam sex kwaliteit.. Ik kan zó genieten van die kleurenpracht, de rood- en bruin-tinten van de bladeren, het geknisper onder mijn voeten. Ik word er een beetje geil van… Zelfs als het regent blijf ik niet binnen. Het is misschien gek, maar ik heb iets met dat mistroostige van een natte herfstdag.

Lekkere grassprietjes

Vorige week had ik onverwacht een dag vrij. We hadden een paar warme nazomerdagen achter de rug, waarna het flink had geregend. Ik had ontzettende zin in een wandeling, ook al wist ik dat alles nog hartstikke nat zou zijn. Het was nog steeds aangenaam warm, dus ik trok een kort rokje aan met een truitje, en natuurlijk mijn stevige wandelschoenen. Omdat ik geen zin had om mensen tegen te komen, ging ik eerst een stuk op de fiets naar een rustig dorpje vlakbij de Belgische grens. Daarna ging ik te voet. Ik was al zeker anderhalf uur onderweg toen ik moe werd. Omdat de grond nat was ging ik op een grote steen zitten. M’n schoenen trok ik uit, omdat ik het altijd lekker vind als de grassprietjes onder mijn blote voeten kriebelen. 

Mijn hand in mijn broekje

Het was niet voor het eerst dat ik een beetje geil werd van het buiten zijn. Ik kan niet goed verklaren waarom ik dat steeds heb. Het kan komen door de zon op mijn lichaam, of door de wind die onder mijn rok waait. Soms zit ik onder een boom naar de grillige wortels te staren, en dan zie ik er een die me aan een pik doet denken en móet ik gewoon mijn hand in mijn broekje steken en mezelf verwennen. Nu kwam het door het frisse natte gras onder mijn voeten.

Het gras kietelt mijn kutje

Ik voelde ineens een hele sterke behoefte om die koele vochtigheid ook in mijn kruisje te voelen. Dus trok ik mijn rokje omhoog en gleed een paar keer over de grond heen en weer. Mijn witte slipje werd nat en vuil, en dat wond me op. Ook mijn kutje werd koud en nat, en het gras kietelde het gevoelige stukje huid tussen mijn met stof bedekte kutje en de blote binnenkant van mijn dijen. Nu wilde ik meer. Een paar meter van mij vandaan stroomde een klein en ondiep riviertje. Ik trok mijn rokje uit en legde het op de oever, liep het koude water in en ging op mijn hurken zitten. Eerst raakte mijn kruis net het water en was het alsof een koude mannenhand vliegensvlug mijn slipje streelde. Daarna zakte ik dieper door mijn hurken en liep het water mijn broekje in. Ik bewoog omhoog en omlaag en heen en weer en liet het water tegen mijn lipjes klotsen. Ik sloot mijn ogen en kneep in mijn borsten, zo opgewonden was ik. Door al dat stromende water moest ik plotseling plassen. Ik ging weer recht staan, spreidde mijn benen, trok mijn slipje opzij en leverde met mijn gouden straal een bijdrage aan dit Limburgs beekje.

Lees hier verder…