Marokkaanse kut

Terwijl ik haar likte stak in een vinger bij haar naar binnen en neukte haar er zachtjes mee. Amechtig kreunend onderging mijn geile Fatima op geheel eigen manier deze beurt. Met haar ogen dicht en zwaar zuchtend kneep haar kut tijdens het klaarkomen enkele druppels sap uit haar binnenste. De smaak en het idee werkte voor mij als een rode lap op een stier. Ik rukte mijn broek naar beneden en leidde mijn pik haar nog dampende kut in. Ze stond nog steeds wat ongemakkelijk tegen de wastafel en hield zich met één hand vast aan een spiegel. Achter de deur riep de toiletjuffrouw in onverstaanbaar Marokkaans iets en al kreunend antwoordde de hele geile Fatima: ‘tien minuten!’. Het interesseerde me niet en ik pompte mijn tot flinke omvang gegroeide piemel in de Marokkaanse kut. Tijdens het neuken kreunde ze allerlei onverstaanbare woorden en tongden we steeds heftiger.

Toen ze aangaf met dit standje toch wel wat moeite te krijgen trok ik mijn pik terug uit haar. Een lange slijmsliert uit haar kut hing aan mijn eikel. Fatima zakte op haar knieën om de sliert naar binnen te slurpen en zich even met haar prachtige mond over mijn lul te ontfermen. Ik kon haar goed bekijken zo en het maakte me zo geil. Ik duwde haar een toilet in, ze bukte en met haar handen voorover steunend bood ze me haar kut weer aan. Gemakkelijk gleed ik weer in haar en begon haar eerst langzaam te neuken zoals ik haar zag op Cam4

Gierend klaarkomen

De toiletjuffrouw leek inmiddels te schelden achter de deur en hierdoor opgezweept begon ik mijn geile Fatima steeds harder te naaien. Ze kreunde het uit en tijdens mijn wilde stoten voelde ik hoe ze met een hand aan haar natte prut zat en soms mij in mijn ballen probeerde te knijpen. Ze kreunde dat ze nog meer van zichzelf wilde proeven ontsnapte weer aan mijn harde pik. Ze ging zitten op de wc en begon als een bezetene aan mijn paal te likken die droop van haar kutsappen. Geen plekje sloeg ze over. Nu zette ze mij op het toilet en kwam op me zitten. Met haar kutspieren kneep ze me al rijdend richting een gierend orgasme. Met haar handen op mijn schouders en haar tieten deinend voor mijn mond zat ik duidelijk eerste rang bij deze voorstelling. Ik lebberde aan haar tepels en beet er zelfs een beetje in. Ze kwam nu al rijdend klaar en ook ik was zover dat ik haar wilde volpompen. Voor ik echter mijn zak in haar buik kon legen was ze verstandig genoeg van me afgestapt en na nog even gezogen te hebben liet ze mijn pik door haar hand glijden. Hierbij keek ze me wel zo geil aan dat ik mijn zaadfontein niet langer kon tegenhouden. Klodders van het lauwe goedje kwakten door het hele toilet. Fatima probeerde er ook nog wat van op te vangen met haar mond en tussendoor likte ze wat slierten van haar rukkende hand.

De toiletjuffrouw wordt ongeduldig

Gelukkig bleef mijn kleding bespaard van mijn eigen vervuiling en ook Fatima’s kleren leken ongeschonden uit dit spermafestival te zijn gekomen. Fatima was de eerste die het toilet verliet en terwijl ik nog nahijgend met een inmiddels slappe leuter op het toilet hing stond de toiletjuffrouw voor me met de opmerking dat ze mij wel even zou schoonmaken, hierbij haar tong langs haar lippen likkend. Eerst schrok ik wel even maar toen hield ze de sleutel omhoog om te laten zien dat de deur weer op slot zat. Ze deed haar hoofddoekje af, waardoor haar haar in lange golven om haar gezicht viel en ik moeilijk nog protesteren. ‘Ik geef Fatima mijn toiletten, Fatima geeft mij mannen’, zei ze en ze lachte haar tanden bloot, voordat ze haar mond om mijn pik sloot.