Net een orgasme

Snel schoot ze het openbare toilet bij het benzinestation in. Ze sloot de deur, liet haar slipje onder haar rokje vandaan zakken en met een zucht ging ze op het toilet zitten en begon te plassen. Hè, wat heerlijk kon dat toch zijn, om je pies zo te voelen lopen. Zeker als je een beetje geil was en je kutje een beetje gezwollen, dan voelde je de hete straal zo lekker erlangs lopen. Het was soms bijna net zo lekker als een orgasme!

Een pik door een gat!

Terwijl het laatste beetje eruit liep ging ze met een hand tussen haar benen en wreef met twee vingers over haar klitje. Terwijl ze zichzelf zo lekker een beetje vingerde keek ze naar alle teksten die op het tussenschot van het hokje gekalkt waren. En toen zag ze iets waarvan haar ogen zo groot als schoteltjes werden: ineens viel er een stukje hout uit het tussenschot, waardoor er een rond gat ontstond van zo’n 6 centimeter doorsnee. En voordat ze kon bedenken hoe dat kon werd het helemaal ongelooflijk: door het gat kwam ineens een pik! Een echte pik van vlees en bloed en hij was stijf! Hetzelfde zag ik ook gebeuren op meidenvanholland.nl

Ze begint zacht te trekken

Haar mond viel open en ze luisterde gespannen of ze iets hoorde aan de andere kant. Maar er gebeurde niks. De pik bleef door het gat steken, strak overeind. Het was een besneden pik zag ze: de voorhuid zat strak achter de blote eikel. De eikel glom en rond het gaatje parelde een druppel voorvocht. Ze bedacht zich dat die man nooit bij haar kon komen zo lang hij met zijn lul door dat gat stond en ze was al zo geil. Waarom niet even eraan trekken? Ze spuugde in haar hand en legde hem om de harde lul die uit de muur stak. Een gesmoorde kreun aan de andere kant. Ze smeerde de pik in met spuug en begon zacht te trekken. Ondertussen bracht ze haar andere hand weer naar haar kut en vingerde haar klitje, stevig nu. Koortsachtig dacht ze na of ze verder zou durven. Haar kut smachtte naar opvulling, en hier vond ze zomaar een anonieme pik op een presenteerblaadje!

Lees hier verder…