Sexles uit Marokko

Altijd hetzelfde: op het laatste moment een telefoontje of ik even naar Schiphol kan komen om vrienden op te halen na hun vakantie. Terwijl ik net zit rond te kijken op www.webcamsexfan.nl. Maar ja, ik ben zo’n goedzak, ik doe het dan ook nog. Op tijd weg dan maar, want het zal wel weer druk zijn op de snelweg. Tja, stond ik daar dus bijna een uur te vroeg op een bomvol Schiphol! In de juice bar vond ik nog één vrije kruk naast, of eigenlijk tussen een paar Marokkaanse meiden met een stuk of 5 jengelende kinderen. Ik raakte aan de praat met Fatima, de ene Marokkaanse, die overigens niet de moeder van de kinderen bleek te zijn. Ze droeg geen hoofddoekje in tegenstelling tot de andere vrouw die alle moeite had haar kinderen in toom te houden. Ook zij bleken te vroeg op Schiphol omdat het vliegtuig van hun vader vertraging had.

Hete vrouwen

Het viel me op hoe mooi de beide vrouwen eigenlijk waren en ik gaf Fatima een complimentje. Ik had me nog nooit zo verdiept in de karakteristieke trekken van Marokkaanse vrouwen maar deze begonnen me langzaam maar zeker op te winden. Daarbij kwam dat Fatima nogal uitdagend gekleed was. Ze had zeker geen topfiguur maar de strakke witte broek, het laag geopende witte bloesje en de laarzen met hoge hakken bezorgden me ter plekke een stijve van jewelste. De grote ogen en de ronde neus, de aangeboren geile blik… Ik verontschuldigde me en zei dat ik naar het toilet moest. Ze boog voorover en fluisterde in mijn oor: ‘Je gaat je zeker aftrekken?’ Totaal overbluft begon ik te stotteren.

‘Zal ik je helpen met een kleine sexles?’, vroeg ze. Ik keek haar even aan en stond toen zonder antwoord te geven op en liep richting toiletten. Ik hoorde het geluid van de hakken van Fatima op de tegelvloer achter me. In een roes schoot ik achter de bekende ronde wanden waarachter de toiletten van Schiphol zitten. Achter me hoorde ik Fatima in het Marokkaans iets zeggen tegen de toiletjuffrouw die klaarblijkelijk ook uit Marokko kwam. Meteen werd het toilet afgesloten en toen ik me omdraaide waren alleen Fatima en ik in de grote ruimte witte ruimte vol met deuren en spiegels. De deur werd op slot gedraaid en achter de deur hoorde ik in gebrekkig Nederlands nog net: ‘Kapoet! U andere toilet zoeken!’ Wijdbeens stond Fatima voor me en ze deed de laatste twee knoopjes van haar bloesje open. Haar kitscherige riem maakte ze los en de knoop van haar broek volgde.

Dit leek allemaal erg op mijn webcamsex avonturen online. zoals op meiden van holland.

Een Marokkaanse met behoeftes

‘Zo, jij gaat nu Marokkaanse sexles krijgen.’ Nou, ik had er geen problemen mee kan ik je zeggen. Wat een heet wijf! Haar lichaam was egaal lichtbruin en de moderne Nederlandse maatschappij had er voor gezorgd dat dit Marokkaanse kutje er prachtig geschoren bijstond. Geen overbeharing of iets dergelijks, nee, een verwesterde Marokkaanse met behoeftes. Ik liep op haar af en zette haar met haar broek op haar enkels tegen een wastafel en knielde voor haar. Met beide duimen spreidde ik haar schaamlippen uiteen en liet even heel voorzichtig mijn tong de weg verkennen. Ze glibberde al en zuchtte diep bij de aanraking. Een siddering uit haar lichaam vond zijn weg via mijn tong naar mijn onderbuik. 

Lees hier verder…