Gedumpt door haar vriendje voor webcamsex

Het meisje achter in de auto had er overduidelijk geen zin in. Met een verveeld gezicht zat ze uit het raampje te turen naar de voorbijschietende fantasie loze vinexwijken die overal uit de grond werden gestampt. Een maand geleden had haar vriendje haar gedumpt voor een ander en ze had er goed de smoor in. Ook omdat hun vakantie nu niet doorging. Ze had dus maar toegestemd toen haar ouders vroegen of ze meeging naar hun huisje in de Ardennen. Oersaai en fantasie loos, ze kwamen er al jaren. Steeds hetzelfde dorpje, geen bal te beleven. Maar goed, het was beter dan niks. Gaandeweg probeerde ze aan leukere dingen te denken. Aan haar buurjongen van een paar huizen verderop bijvoorbeeld op webcamsex

Lekker ding

Hij was haar eerder nooit zo opgevallen, maar laatst had hij haar aangesproken toen ze langsliep en hij op de oprit aan zijn auto aan het sleutelen was. Het was eigenlijk best een lekker ding had ze geconstateerd: een paar jaar ouder dan zij, ze schatte hem een jaar of 23, en hij had best een goed lijf. Ze stelde zich voor hoe ze een volgende keer zou kunnen vragen of ze een keer een ritje mee mocht maken als de auto weer klaar was. Misschien wilde hij dan ook wel eens een ritje op haar maken… Ze kreeg het warm bij haar eigen fantasie wat hij allemaal met haar zou kunnen doen in die auto. Ze fantaseerde dat hij zijn hand op haar blote knie zou leggen onder het rijden (het zou natuurlijk warm zijn en ze zou een kort rokje aan hebben , net als nu).

Even met haar kutje spelen

En ze zou niet tegenstribbelen als hij verder omhoog zou gaan, over haar dij, onder haar slipje… God, ze zou er wat voor over hebben om nu even alleen te zijn, zodat ze met haar kutje kon spelen en lekker verder kon opgaan in haar fantasie. En toen schrok ze op uit haar gedachten: de auto draaide een parkeerplaats langs de Belgische snelweg op. Haar ouders stapten uit om aan een picknicktafel een kopje koffie te gaan drinken. Het meisje zei dat ze buikpijn had en dat ze even naar het toilet ging.

Lees hier verder…