De modder sabbelde aan mijn klit

Even voelde ik het water warmer worden… Ik werd geiler en geiler en liep een stukje met de stroom mee, op zoek naar iets dat me nog meer genot kon geven. Ineens zag ik aan de rand van het water een enorme modderpoel. Ik wilde me wentelen in die modder, mijn witte slipje helemaal vuil maken, de natte dikke smurrie op mijn borsten voelen, en tussen mijn benen. Ik kwam het water uit, liep terug om mijn schoenen en rokje te halen en legde ze op een kei naast mijn modderbad. Toen trok ik mijn truitje uit en legde het bij de rest. De sensatie alleen al van zo bijna naakt (ik droeg alleen nog mijn doorweekte slipje) hier in de natuur te staan maakte dat rillingen van genot over mijn rug liepen. Ik stapte in de donkerbruine smurrie, zette twee passen en schrok. Het was dieper dan ik dacht: ik zakte tot aan mijn knieën in de modder. Met mijn rechtervoet ging ik op onderzoek uit: ideaal, deze modderkuil was nergens dieper dan zo’n veertig centimeter en groot genoeg voor mij om languit in te gaan liggen. Eerst ging ik weer op mijn hurken zitten, en dat gaf een fantastisch gevoel. Want terwijl water langs je ledematen glijdt, is het bij modder alsof het aan je zuigt. Het was alsof een enorme mond een kus op mijn kutje drukte. Ook nu weer bewoog ik mijn onderlichaam heen en weer, en de modder likte me tussen mijn billen en tussen mijn schaamlippen, en sabbelde aan mijn klit. Toen stak ik mijn handen in het slijk, liet de smurrie door mijn vingers lopen en wreef het over mijn armen en borsten. Moe van het hurken besloot ik gewoon te gaan zitten; ik zat nu toch al helemaal ónder. Het was heerlijk, alsof ik over mijn hele lichaam geliefkoosd werd. Niet heel zacht, maar een beetje dwingend. Steeds dwingender werd ook mijn behoefte om klaar te komen.

Geen modder in mijn spleetje

Als ik mezelf verwen dan wrijf ik meestal heel snel (maar zacht) met de vingers van mijn rechterhand over mijn klit, terwijl ik die van mijn linkerhand in mijn kutje steek. Maar hier in de modder wilde ik geen vingers in mijn spleetje steken, wie weet wat er allemaal voor viezigheid mee naar binnen zou glippen. Met tegenzin stapte ik uit mijn modderbad en liep terug naar het riviertje. Daar waste ik mezelf zo goed als ik kon; mijn slipje trok ik uit en gooide ik op een steen. Toen ik schoon was tintelde mijn hele lichaam. Naakt liep ik terug naar mijn plekje onder de boom.

Masturberen in de vrije natuur                

Dat teruglopen was ook weer geil. Er waaide een zacht briesje; het droogde mijn korte schaamhaartjes en kietelde mijn lipjes. Het streelde mijn billen en maakte mijn tepels hard. Ik beeldde me in dat ik begluurd werd en leunde wijdbeens tegen de dikke boom. Toen sloot ik mijn ogen en vingerde mezelf. Een tijdje later werd ik wakker. Ik was blijkbaar na mijn orgasme in slaap gevallen. Uitgerust en diep bevredigd stond ik op om mijn kleren te pakken en me aan te kleden. Mijn vuile slipje liet ik achter in de velden, en terwijl ik terugliep naar mijn fiets fantaseerde ik hoe een knappe man het zou vinden, opgewonden zou raken, en zou masturberen, net zoals ik in de vrije natuur. Dit gevoel ken je toch wel? hetzelfde als bij webcamsex.